Tinc una amiga fantàstica que cada divendres m'envia un correu per a desitjar-me bon cap de setmana, avui he rebut aquest i el vull compartir amb tothom.
És un bon dia per a pensar en ser feliç.





La felicitació de Nadal d'aquest any és una mica especial. L'hem fet amb la participació dels nens/es del CEIP Vall de Boí, de 3, 4 i 5 anys, veureu que són uns grans artistes i així ha quedat reflectit en la seva obra.
Dels 18 dibuixos que ens van arribar vam fer una selecció, que no cal dir, ens va costar una estona ja que tots eren d'allò més "guapos".
Gràcies Laia, Maria i Quim i un agraïment a tots.


La companyia de productes làctics Dannon Co. Inc. (Danone a Espanya) haurà de pagar una multa de 21 milions de dòlars.

Pel que sembla, en les publicitats de tots dos productes apareixen referències exagerades quant a les seves propietats i beneficis. En el cas del iogurt Activia, Danone assenyala que ajuda a millorar el trànsit intestinal combatent el restrenyiment. Respecte a l'Actimel, la companyia làctica assegura que augmenta la immunitat contra malalties, especialment contra els refredats. Per aquest motiu, la Comissió Federal del Comerç ha prohibit a Danone realitzar aquestes afirmacions: "Empreses com Danone no han d'exagerar l'aval científic per als seus productes".

Danone s'ha compromès a matisar les seves afirmacions, tal com informa un comunicat a la seva pàgina web: Respecte a Activia, deixarà molt clar que els efectes beneficiosos del iogurt sobre el trànsit intestinal són efectius quan el producte "es consumeix tres vegades al dia".

Extret de
Per saber-ne més

A primers de novembre al Brasil escollien com a Presidenta del país a una dona (Dilma Rousseff), i avui ens ha tocat al nostre. Núria de Gispert és la nova presidenta del Parlament de Catalunya. És el primer cop a la història que una dona presideix la cambra.
Es converteix així en la tretzena presidenta del Parlament de Catalunya (si comptem els que van ocupar aquest càrrec durant la república, l'exili i un cop restablerta la cambra) i fa història en ser la primera dona que el presideix.
Al primer discurs davant dels nous diputats, la nova presidenta ha dedicat les primeres paraules a les dones: "És un moment històric que dedico a totes les dones de Catalunya, a les seves filles i a les filles de les seves filles, perquè puguin, gràcies a la feina feta, arribar a trencar el sostre de vidre que ens impedeix assolir la llibertat real", i ha subratllat que "el camí cap a la plena igualtat entre homes i dones encara no ha acabat". "És el Parlament més paritari de la història i tindreu la primera dona per presidir-lo. També en això em sento molt honorada i feliç".



John Lennon (Liverpool, Anglaterra el 9 d'octubre de 1940 – 8 de desembre de 1980 Nova York com a conseqüència d'un atemptat perpetrat per un admirador amb problemes mentals).
Fou un cantant i compositor anglès que va saltar a la fama per ser el fundador de The Beatles juntament amb Paul McCartney, amb qui va formar una de les parelles de compositors més famoses i amb més èxit de la història de la música pop.
Extret de Viquipèdia
Per saber-ne més aquí
Al seu disc “Double Fantasy” hi trobem la cançó “Woman” dedicada especialment a la seva dona Yoko Ono però de retruc a totes les dones.

Historia de las mujeres fotógrafas from Noelia Perez on Vimeo.



Un recorregut per la història de les dones fotògrafes des del segle XIX fins l'actualitat. Realitzat per Noèlia Pérez.

Per saber-ne més aquí
Avui és l’últim dia de treball de Guillem a la nostra comarca, ha estat l’Agent d’Igualtat de Gènere del Consell, el nostre col•laborador i amic.
Aquest vídeo va per tu.
Gràcies per tot