Quan jo era petita, si la memòria no em falla, no se’n menjava de carbasses, va ser anys més tard que es van començar a cuinar fent puré o crema i que la veritat estava boníssima.
Ara se’n menja tot l’any i per internet se’n troba tota mena de receptes . A veure que us sembla aquesta.
Estèticament parlant crec que la natura la tractat bé, n’hi ha de molt curioses i penso que només s’utilitzen per decoració.
També tenen els seus beneficis medicinals que els trobareu aquí



Recepta de cuina

Pastís de carbassa i canyella
Ingredients
• 150 grams de carbassa
• 4 ous
• 150 grams de sucre
• 150 grams de farina
• 75 grams d’oli de gira-sol
• sal
• 1 cullerada petita de llevat químic
• 1 cullerada petita de canyella en pols
• opcional: 50 grams de nous
Preparació
1. Preescalfar el forn a 160º
2. Pelar i ratllar la carbassa.
3. Batre els ous i el sucre fins a aconseguir una massa esponjosa.
4. Per aquest ordre, afegir la carbassa, l’oli, la farina passada pel sedàs amb el llevat, la sal, la canyella i les nous si hem escollit aquesta opció.
5. Posar la barreja en un motllo i al forn durant 1 hora.
6. Podeu acompanyar el pastís de moltes maneres: amb alguna salsa de taronja, de fruits vermells... o bé empolvorar amb xocolata en pols .
Més receptes aquí

Bon profit!!