Fa uns dies he tornat de Marrakech, han estat només quatre dies però molt intensos. Em preguntava una amiga si què m’havia semblat ja que ella tenia uns coneguts als quals no els hi havia agradat “gens”. Jo he contestat: no ho comparteixo pas, no és una ciutat on trobaràs grans monuments però si altres coses interessants, una forma de vida diferent, colors, olors, amabilitat i somriures gratuïts...crec que és una cita obligatòria. Us penjo unes fotos per a que en veieu només un tastet, la majoria són de dones amb el vestit tradicional però n'hi ha, sobretot noies joves que ja no el porten però sí el mocador al cap.
A la part dels Blogs recomanat hi he posat el blog de l'Anabel per a que us feu una idea del què és aquell país (costums, tradicions, modernitat...) i aquella ciutat i on hi trobareu també un enllaç a un magnífic Riad.







Perruqueria per a dones, amb la cortina passada per a no veure la que hi ha a dins

Palau Bahia

Dones comprant


La Mezquita de la Koutubia

Hi ha cooperatives de dones que es dediquen a cultivar l'Argan i extreure’n l’oli, diuen que és el més car del món i també el millor tractament per l'envelliment, vaja fantàstic per la pell.
Per saber-ne més